Categories: Wetenschap

Italiaanse keuken eindelijk vernieuwd

De faculteit voor Voeding en Gezondheid van de Universiteit van Bologna heeft bekend gemaakt dat men met succes een boa constrictor met  een bord spaghetti bolognese heeft gekruist. Zodra deze op je bord ligt zal de Italiaanse specialiteit zich meteen om je vork kronkelen, zo beweren de wetenschappers. Dit zal, naar schatting, de wachttijden in de restaurants minimaal halveren.

Mark van de Veerdonk

Share
Published by
Mark van de Veerdonk

Recent Posts

Japanse vechtschildpadden zijn uitslovers!

Je kunt karate gaan oefenen, iedere dag pizza gaan eten en in een riool gaan…

4 weken ago

De fricandel moet op de Unesco Erfgoedlijst!

Eindelijk is hij daar: het elektronisch woordenboek van het Brabants dialect, het zwaar bezweten resultaat…

4 maanden ago

Houdt het nog ooit op?

In het Limburgse Bemelen is op 14 januari j.l. de eerste straatrace van het jaar…

4 maanden ago

Potje gewicht duwen

In het Japanse Kyoto heeft Tsuko Tanaka afscheid genomen. Hij was de uitvinder van het…

4 maanden ago

Weet jij het?

Hoeveel sterker was Popeye geweest als-ie verse spinazie had gegeten in plaats van ingeblikte?

4 maanden ago

Doorspoelen graag.

Noordwijk. Eergisteren is mevrouw Van Zwieten plotseling overleden tijdens de bezigheid waar ze het meest…

4 maanden ago