Huidige show

Oeps, KaasKleum (2016-2018) is klaar. Maar wanhoop niet, want Geen Viking komt er aan. In maart en april 2019 start de try-outfase van deze 16e voorstelling van Van de Veerdonk. Deze vindt plaats in een 20tal zeer kleine theatertjes. Kijk op de speellijst.

In seizoen 2019/2020 is de dan (oei) 60-jarige cabaretier in vrijwel alle zalen van Nederland te bewonderen. Nou ja, in een stuk of 100. Hieronder de (gelukkig nog niet veelzeggende) flyer-tekst van Geen Viking.

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot, dringt de prangende vraag zich op: Wat sleept de Brabantse komiek nu weer het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial