Huidige show

Oeps, KaasKleum (2016-2018) is klaar. De theatertournee is na 132 voorstellingen geëindigd in Boxmeer, 3 februari 2018. Wil je de voorstelling zien dan moet je op 31 december 2018 ’s avonds naar Omroep Brabant kijken.

In maart en april 2019 start de try-outfase van de 16e voorstelling van Van de Veerdonk.

Deze vindt plaats in een 15tal zeer kleine theatertjes. In seizoen 2019/2020 is de dan 60-jarige cabaretier in vrijwel alle zalen van Nederland te bewonderen. De werktitel van de voorstelling is “Heb je alles gehad …”

Maar dat zegt nog niks.

Hieronder nog even waar KaasKleum (eigenlijk niet) over ging.

De 15e voorstelling van Mark van de Veerdonk ging over Het Menselijke Tekort: We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Zo komen we onderhand om in de nutteloze gadgets, gereedschappen en goederen. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water!?

In Kaaskleum ging de Brabantse cabaretier op zoek naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. De rest mag, wat hem betreft, gerust met de aanstaande zondvloed mee.

Het lachspektakel duurde bijna tweemaal een uur. Daarbij stond, hing en zat Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid dan.