Boekingen

Posted By admin On dinsdag, april 22nd, 2014 With 0 Comments
George Visser Productions
Shikha Kohli
Telefoon: 070 – 34 65 657
E-mail: shikha@gvproductions.nl
Website: www.gvproductions.nl
cabaret-sprekersbureau Humor Werkt
Ilonka Blok
Telefoon: 06 81 06 01 47
E-mail:ilonka@humorwerkt.nl
Merel Kortekaas
Telefoon: 06 81 06 01 49
E-mail:merel@humorwerkt.nlWebsite: http://www.humorwerkt.nl/cabaretiers/mark-van-de-veerdonk

Een optreden van Mark van de Veerdonk staat voor veel lachen, vreemde types en variatie.
De cabaretier weeft tientallen invallen, verhalen en liedjes door elkaar, maar weet daar altijd weer een samenhangend geheel van te smeden.Hoezeer de actualiteiten binnen het bedrijf of instelling ook op de hak worden genomen, het ‘samen er weer tegen aan gevoel’ blijft hangen. Zijn show variërend van 15 minuten tot een klein uur relativeert en geeft adem. Kortom een optreden dat een boel stof doet opwaaien en niet snel zal worden vergeten.

Sinds 1991, het jaar waarin hij het Leids Cabaretfestival won, heeft Van de Veerdonk al meer dan 500 bedrijven en instellingen om zijn grappen laten lachen. Nieuwjaars- en Kerstvieringen, studiedagen en symposia, bedrijfsjubilea, fusies, zelfs moeizame onderhandelingen tussen afdelingen en firma’s heeft hij van een komische noot voorzien. Over klantvriendelijkheid, kwaliteitstrajecten en (mis)communicatie zou hij inmiddels een heel theaterprogramma kunnen vullen.

Schermafbeelding 2014-05-09 om 15.08.14

Bij de voorbereiding gaat hij niet over een nacht ijs. Van de Veerdonk bezoekt de opdrachtgever bij voorkeur enkele weken voor het optreden en gaat dan nader in op de achtergronden (geschiedenis bedrijf of instelling, doelgroep, onderwerp, mogelijke discussiepunten en gevoeligheden) en de technische mogelijkheden van de betreffende zaal. Tot slot neemt hij dan, indien mogelijk, een kijkje op de werkplek.

Aan de hand van deze informatie, eventueel nog aangevuld met notities, jaarverslagen, in- en externe bladen en anekdotes componeert van de Veerdonk zijn voorstelling. Hij zal op de dag zelf zoveel mogelijk met het programma meelopen om in te kunnen spelen op de actualiteit.
Mark van de Veerdonk treedt op voor zittend publiek in een zaal die voorzien is van een goede geluidsinstallatie met microfoon. Van de Veerdonk maakt tijdens zijn stuk ook gebruik van een katheder. Nodig (om ook zijn net verzonnen grappen op te leggen).