Referenties

Sensire, 23-05-2019
Aan Mark de taak om de dag op een komische manier af te sluiten. Dat is gelukt! Op een knappe manier wist hij inhoud en humor aan elkaar te verbinden. Het publiek was geboeid. Zeker een aanrader! Hartelijk dank Mark!

I. Jansen


De lustrumbijeenkomst van de Reünistenvereniging Tandheelkunde Nijmegen., 17-05-2019
Het optreden was een groot succes. Mark had zich van tevoren zeer goed ingeleefd in het aanwezige publiek en zeer goed voorbereid.
Wij waren er erg blij mee en kijken er tevreden op terug. Mark van de Veerdonk en het sprekersbureau zijn dan ook een aanrader voor iedereen die wat leuks wil organiseren. Hulde !!

F. Korsten


De eindejaarsbijeenkomst Significant groep 2018, 20-12-2018
Tijdens de jaarlijkse eindejaarsbijeenkomst heeft Mark van de Veerdonk een spetterend optreden verzorgd. We kenden Mark al van zijn optredens in de schouwburgen, maar ook van congressen en seminars. Mark presteert het om een show op maat te maken: zeer treffend weet hij de essentie van ons bedrijf en haar mensen op een zeer humoristische manier aan te stippen. Razendknap hoe hij een uur voor de show datgene wat vooraf heeft plaatsgevonden ook nog in zijn optreden verwerkt. 100% actueel en accuraat. Bijzonder knap, maar vooral zeer humoristisch, een aanrader.

R. Plu, Partner Significant


Jaarvergadering Bouwend Nederland Brabant Noord Oost., 18-02-2016
Mark mengt zich een uur of twee onder de mensen voor wie hij later die dag zal gaan spelen. En wat hij dan zoal hoort, verwerkt hij in zijn optreden. Natuurlijk, alles zet hij nét even in een ander perspectief. Zo relativeert hij belangrijke onderwerpen en valt er voor zijn publiek heel wat te lachen.

Wij hebben de humor ervan zeker in gezien!

I. Cordemeijer – secretariaat Bouwend Nederland afd. Brabant Noord Oost


Bedrijfsjubileum (25 jaar)., 01-02-2016
Optreden op maat verzorgd door Mark van de Veerdonk. Perfect verzorgd en heel goed verwerkt zoals ons bedrijf is en wat er is gebeurd in de afgelopen 25 jaar. Alle 200 aanwezigen hebben de dagen erna hierover nog lang nagepraat. Iedereen vond het een geweldig optreden. Een echte aanrader!!!

M. van Binsbergen – Van Binsbergen Tiel


Lachend het nieuwe jaar in., 10-12-2015
Het was een erg leuke avond. Mark heeft de zaal met een glimlach het nieuwe jaar ingestuurd. De kracht van zijn conference zit hem natuurlijk in het feit dat deze voor een groot deel is toegespitst op de medewerkers van ViaSana.

J. de Bruin – Algemeen Directeur Kliniek ViaSana


Kaderdagen Brandweer Brabant Noord., 06-11-2015
We dachten een cabaretvoorstelling van Mark van de Veerdonk te krijgen…. die hebben we ook gehad. Naast de komische verhalen van Mark wist hij ook perfect de essentie van onze dag op een ludieke manier samen te vatten en te relativeren. Door zijn humor en gevatheid heeft hij het effect van de overige sprekers versterkt!
Onze conclusie… Humor Werkt!

E.W.P.M. Jansen – Coördinator Oefeningen Brandweer Brabant-Noord


Nieuwjaarsbijeenkomst Gemeente Hardenberg, 06-01-2015
Ontzettend bedankt voor de geweldige avond die we mochten beleven. Hier zal nog lang over worden nagepraat en was echt TOF! De sfeer daarna was overweldigend en dat komt door Mark zijn mooie optreden. Dus nogmaals heel erg bedankt!

L. Wiersma marketingadviseur


Nieuwjaarsbijeenkomst personeel gemeente Moerdijk, 05-01-2015
Het optreden van Mark was een daverend succes! Ik citeer een reactie die ik per mail kreeg: Prima keuze dit optreden. Meer dan grappig! En mijn secretaresse: leukste voorstelling sinds we dit zo doen op de nieuwjaarsbijeenkomsten. Kortom, onze medewerkers hebben genoten, net zoals het college van B&W en ikzelf. Dus ben ik zeer tevreden als opdrachtgever!

B. Kandel, gemeentesecretaris Moerdijk


Verkiezingscongres CDA Brabant, 29-11-2014
Het optreden van Mark van Veerdonk gisteren heeft naar ieders oordeel positief bijgedragen aan het succes van ons verkiezingscongres gisteren. Daarvoor heel veel dank!

Wil van der Kruijs, Voorzitter CDA Brabant


Dco inspiratiemiddag, 13-11-2014
Door snel en daadkrachtig handelen vanuit het bureau hadden wij in de vorm van cabaretier Mark van de Veerdonk een passende en grappige afsluiting van een inspirerende middag.

Michiel Wagemaker, directie communicatie, Ministerie van VWS


 

Nieuwjaarsbijeenkomst en 5-jarig jubileum De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs, 08 januari 2014

De medewerkers van Stichting De Groeiling hebben op 8 januari 2014 erg gelachen tijdens het optreden in de Goudse Schouwburg van Mark van de Veerdonk dat hij speciaal voor het 5-jarig jubileum van de stichting had geschreven.

Liesbeth Boekamp, secretariaat


 

Slotconferentie KNGF: Kennis van zaken, 12 december 2013

Het optreden was zeer geslaagd. Na een (bewust) aarzelend begin kwam Mark goed op dreef en heeft hij een spetterend optreden neergezet. Het was een goede afsluiting na een zeer humorvolle lezing van Jos Burgers die vervolgens door Mark ook weer volop op de hak werd genomen Heerlijk om zo met elkaar te kunnen lachen.

Bedankt voor de prettige samenwerking

Anjo Pluijmers-Verhagen Verenigingsadviseur, Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)


 

Futuring people, 31 oktober 2013

Mark was briljant, onze gasten waren dol enthousiast.

Hij heeft het programma aan elkaar geknoopt en we hebben echt in een deuk gelegen.
De afsluiter was ontzettend goed, hoezo improviseren, volgens mij heeft hij het uitgevonden. Wij krijgen alleen maar positieve reacties. Het liep echt fantastisch goed.

Wat gaat de tijd dan snel

Mary van der Sangen, SMART GROUP


 

Symposium CZ, 05 november 2012

Erg knap hoe Mark de inhoud van het symposium (5, 6 en 7 november) wist te verwerken in zijn wrap-up. De grappen die het meest aansloten op de onderwerpen, werden als beste ervaren. Ook zijn we heel positief over de inzet van Mark, hoe hij zich in de doelgroep verdiept. Super!!

Carla Nije. Eventmanager afd. Marketing 8, Communicatie CZ


 

Najaarscongres van het Nederlands Genootschap van Burgemeesters. 04 oktober 2012

In oktober 2012 wist Mark van de Veerdonk tijdens ons najaarscongres een zaal vol burgemeesters zeer te vermaken. In de aanloop naar de bijeenkomst had ik een zeer goed gesprek met Mark en tijdens het congres merkte ik dat hij zich verder had verdiept in de wereld van de burgemeesters. Hij verzorgde twee (te) korte optredens. waarin hij de andere programma-onderdelen van het congres met veel humor wist te relativeren. Na afloop werd ik door velen bedankt voor het mooie congres en zeker voor het geweldige cabaret van Mark van de Veerdonk.

Ruud van Bennekom, Directeur Nederlands Genootschap van Burgemeesters


Veterinaire Kennisproeverij. 26 juni 2012

Een uitstekende afsluiting van een avond vol inspiratie over ondernemerschap bij dierenartsen. Een doelgroep die Mark als geen ander aanvoelt en daarmee de avond de afdronk gaf die het verdiende. Eigen repertoire op knappe wijze gecombineerd met maatwerk leidde tot een vrolijke afsluiting!

A.J. (Annette) van Ginkel, senior adviseur communicatie VvAA groep bv