Winkeltje

Posted By admin On dinsdag, april 29th, 2014 With 0 Comments

Hoe kun je onderstaande producten bestellen? Simpel!

Maak het bedrag over op rekening IBAN NL 96 ABNA 0486788482 tnv Schater BV van 1 van de producten en vermeld in de beschrijving/betalingskenmerk je naam, adres en woonplaats en ik zorg dat het binnen 2 weken op je mat ligt.
Voorbeeld: ik wil Goed Snik de DVD, dan maak ik 17 euro over en hoef ik alleen in de beschrijving/betalingskenmerk mijn naam, adres en woonplaats te zetten voor de verzending.

omslaghelft markvandeveerdonk-640x480 103216323_1_big
17 euro (incl verzend) 10 euro (incl verzend) 13 euro (incl verzend)
 Dertig jaar in het vak, ruim 2000 voorstellingen, ruw geschat een half miljoen bezoekers, 14 cabaretprogramma’s; het heeft de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk niet wezenlijk veranderd. Televisiebekendheid kan hem gestolen worden, het gaat hem om zijn publiek in de zaal. Dat laten de 3 registraties van deze DVD-BOX ook zien. Verder vind je o.a. een luidruchtig PSV-feestje en een verslag van een wonderlijke reis naar een muziekkorps in hert Noorden: Crescendo! ”Mark, wie brengt er nou in deze tijd nog 3 DVD’s tegelijkertijd uit? Ben je wel goed snik?” En zo ontstond de naam van deze DVD-BOX. (met de programma’s: Weltebarsten(2013), Tolaat de Vlogodre kiwjt (2011) en Ranjaneurose (2009) met veel extra’s! Iedere week valt ergens in Oost Brabant een weekkrant in de bus met mijn commentaar op het nieuws. De column heet Bescheurd en dat heb ik me dan ook regelmatig. Nieuwsberichten over tractoren die pardoes een rivier inrijden, kinderen die op snelwegen geboren worden en caaravans die al op weg naar Spanje al op de eerste verkeersdrempel achterblijven. Het schrijven van de columns is denk ik nog leuker dan ze te lezen. De beste staan in de bundel “Once upon a time in the Mest”. Een tijdsdocument, dat je niet mag missen. In 1987 is de eerste registratie gemaakt van een show van mij. Zwart wit dus. En behoorlijk vaag. Maar goed ook, want het was nog niet best wat ik op het poium neerzette. Maar later werden de shows allengs beter, zo ook de registraties. Op deze dubbel DVD staat een overzicht van alle shows die ik tot 2008 heb gespeeld, met gekke fragmenten en bizarre weetjes. Verder biedt deze box ook nog eens volledige registraties van drie meer recente shows: Hoe ik pudding ruik, En de Wereld is Vierkant, en Lui Oog gezocht. Ruim vier uur lol, in een handige box.