Published On: vr, mei 9th, 2014

Niet schrikken, de nieuwe website is allang geland!

Parachuting

Tja, dit is eigenlijk de gekste krantenkop van de hele voorpagina. In de categorie “Lady Gaga is een vrouw”, “Alweer ergens een straatroof gepleegd” en “Einde van de 21e eeuw nog niet in zicht”. Ik bedoel, het is wel duidelijk, dacht ik zo: De site is veranderd en je ziet hem hier, dus what’s the point, Veerdonk? Nou, de verstokte fan die mij eens per jaar googelt, snapt waarom ik dit heuglijke feit toch vermeld. Die heeft zich namelijk  de afgelopen 10 jaar rot zitten ergeren: “Gaddakkus, het is dat die digibeet zijn speellijst ieder jaar verandert, anders zouden we nog steeds naar de orginele versie uit 1963 zitten te kijken. Bah!”. Nou nou, zo oud was mijn site nou ook weer niet, maar oké, het kwam er wel in de buurt. Maar nu heb ik eindelijk een hele nieuwe site, die ik ook iedere week een beetje aanpas. Jawel, iedere week staat mijn nieuwe column hier online. En iedere week schrijf ik ook een nieuw belangwekkend nieuwsbericht. Tenminste als ik tijd heb. Ja, je merkt het, ik dek me nou alweer een beetje in. Sorry, digibeet hè … (en lui).

About the Author

-