Published On: di, dec 30th, 2014

Weltebarsten was met oudjaar 2014 op Omroep Brabant TV.

Het was alweer 2 jaar geleden dus kon je er op wachten. Met oudjaar 2014 kwam ik weer met mijn show op Omroep Brabant TV. De show heette Weltebarsten en deze keer speelde ik in, op en onder mijn eigen telefooncel. Het gevaarte staat inmiddels in het van Houweling telecommuseum in Rotterdam. Maar zover was het in de Veghelse Blauwe Kei tijdens bij de registratie van mijn show Weltebarsten nog lang niet. Eind januari 2014 had ik de show daar opgenomen. Onderwerp: het kraken van een telefooncel. Omroep Brabant was erbij in zijn volledige lengte uit, 90 minuten lang.

Op deze foto heb ik een telefonisch interview met een journaliste van het AD. Ze probeerde me uit de tent te lokken maar ook dat lukte niet. tuut tuut tuut tuut foto 2

About the Author