Published On: vr, apr 8th, 2022

JUNI 2022: CABARET OP SLABROEK!

Hoogtepunt van het jaar 2022? Dat komt nog, en wel half juni als ik 8 x bij mij thuis in de wei optreed. OP SLABROEK. Na bijna 40 jaar kun je eindelijke zelf checken of al die maffe verhalen over mijn buurtschap wel echt kloppen.

En zo krijgt de gehavende tournee van zijn 16e voorstelling “Geen Viking” toch nog een mooie finale. Ik ben in  2019 begonnen met deze show maar snel daarna gooide een of andere vleermuis roet in het eten. Dat ik na twee jaar navelkeutelen de laatste voorstellingen van “Geen Viking” thuis mag geven, maakt veel goed, zo niet alles. “Geen Viking” gaat o.a. over de inval van de Vikingen in het jaar 1022 op het Oost-Brabantse buurtschapje Slabroek. En dat is historisch! Mijn ex-buurvrouw Annie zegt dat ze toen op miraculeuze wijze is ontsnapt! De show komt dus weer thuis. Mooier kan niet.

Hoe dat moet bij mij thuis? Ik zit er niet mee. Koe uit de wei en tribune erin, klaar. Oh ja, én een bar, want dat heb ik de buurt moeten beloven. Ze kunnen niet wachten. Ik ook niet trouwens.

Speciale dank aan Jesper van Lijssel van Naatpiek en de wijze bestuurderen van gemeente Maashorst!

Bestel kaartjes op:  https://www.ticketkantoor.nl/shop/geenviking

Lokatie: In de wei tegenover Karlingerweg 3 in Uden. Dus in het buurtschap Slabroek.

Speeldata: De buitenvoorstellingen zijn allemaal in juni 2022: donderdag 16, vrijdag 17, zaterdag 18 , zondag 19, donderdag 23, vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26.

Beiden zondagvoorstellingen (19 en 26) beginnen  ’s middags om 14.30 uur en de andere allemaal om 20.00 uur ’s avonds.  Het optreden duurt ruim tweemaal 50 minuten, plus pauze en uitgebreide nazit.

Parkeren: Auto’s kunnen terecht op het adres Hoogslabroekseweg 3. Dat is de parkeerplaats van voorheen Blauwrijk/Kunstuitleen, als je in Slabroek bent, nog even 300 meter rechtdoor. Vandaar is het nog 300 meter lopen, langs het centrum, naar de wei van Mark. Kom dus op tijd!

Fietsers kunnen parkeren tegenover Karlingerweg 3 (Uden), in de wei. Daar zijn ook enkele gehandicaptenparkeerplaatsen.

Maak asjeblieft niet al te veel lawaai. Slabroek is officieel stiltegebied (behalve tijdens de voorstellingen).

 

About the Author