Published On: wo, feb 22nd, 2023

Waspik op z’n kop!

In het kader waarvan ik optrad … weet ik eigenlijk niet precies. Ria Vreeburg had me gevraagd. En dan doe je mee. Het was op locatie, dat wist ik wel. En voor fietsend volk, dat had Ria er ook nog bij gezegd. Of ze op die fiets bleven zitten terwijl ik optrad? Dat dacht Ria van niet. Ik moest maar zien. Omdat het weer het toeliet gebeurde het uiteindelijk allemaal recht voor de toegangsdeur van de stal. Bij iedere (mislukte) grap hoorde ik “bèèèh” achter me. Heel vertrouwd dus.

Kortom, het werd een dolle zondagmiddag daar op de geitenfarm van Rinske en Albert Zijlmans. In de pauze tussen de 6 (aaaah!) optredens door voetbalde ik wat met de twee fanatieke zonen Cas en Tim. “Oooh jee, daar komen ze alweer Mark, snel de stal in!”

Waarschijnlijk kwam ik daar op de titel van mijn laatste show: Podiumbeest Ontsnapt. Al weet ik dat niet zeker.

About the Author