Published On: vr, jun 20th, 2014

DUIZEND HANDTEKENINGEN VOOR STALLING OSSE SPOORLAAN

mark-vd-veerdonk3-289x30021Dankjewel beste lezers, voor die gigantische hoeveelheid fanmail die ik deze week heb mogen ontvangen. Nou voel ik ook eens wat Patty Brard dagelijks meemaakt. Wat een kolossale vracht beledigingen!? Maar ik snap het wel. Jullie wilden me slechts motiveren, want met alleen maar veren in je achterste, kom je geen stap verder, en dat klopt. Laat dat nou ook mijn bedoeling zijn geweest van die negatieve column over de kansen van Oranje, vorige week. Diep in mijn hart wist ik wel beter, – zo slecht zijn onze jongens helemaal niet – maar ik wilde ze alleen maar prikkelen. En dat werkte. Van Persie en Robben stonden na het lezen van mijn stukje op kliknieuws.nl meteen op scherp.

Aan alleen maar positieve woorden heb je namelijk niks. Een privékliniek in Mill heeft deze maand haar duizendste borstverkleining uitgevoerd, en dat in drie jaar tijd! Wedden dat het allemaal begon met iemand die zei dat die koekebakkers van chirurgen die mijlpaal nog in geen 25 jaar zouden bereiken. En denk je dat de gebruikers van de fietsenstalling aan de Osse Spoorlaan ooit 1000 handtekeningen zouden hebben opgehaald zonder een negatieve stimulans van mensen die zo’n actie “verspilde tijd” vonden? Ik heb zojuist mijn eigen record Rubiks kubus gebroken; 8 minuut 15. Om precies te zijn, 6 minuten om de gekleurde stickers van de blokjes te krijgen en 2 minuut 15 om ze in de goede volgorde er weer op te plakken. En dat record had ik nooit bereikt als mijn vriendin me niet van tevoren lachend had verzekerd dat ik zoiets nooit binnen een half uur zou flikken. “Oh nee? Moet je mij kennen!” Zo werkt dat nou eenmaal.

 

Het is nu woensdagmiddag, en over 3 uur begint de wedstrijd Nederland – Australië. Dus ik zeg je wederom, het wordt niks. Van Gaal mag zeggen dat hij nog geen minuut aan onze jongens heeft getwijfeld, nou ik ook niet, ik twijfel namelijk al jaren. Je zult zien, de eerste anderhalve minuut gaat het nog redelijk, maar het Wilhelmus is nog niet afgelopen of ze raken de weg kwijt. En zeg nou zelf, een speler als Depay meenemen naar het WK is als een bikini in je koffer stoppen voor een vakantie in Schotland. Belachelijk.

(Zo, ik schat dat het 3-2 voor ons wordt, en Depay maakt de winnende…)

 

Een prikkelend weekend gewenst door

About the Author