Published On: ma, mrt 9th, 2020

Het grote Veerdonk museum!

Je hebt het hoogtepunt van het jaar 2020 helaas gemist. Lullig maar waar. Maar schaam je niet want volgens mij heeft niemand het bezocht: Mijn Eigen Museum! Althans, mijn eigen museumvitrines. Ik zal het uitleggen. Van oktober 2019 tot en met januari 2020 stonden er in de foyer van De Lievekamp in Oss twee glazen kasten met spullen en parafernalia van mijn – weet ik hoe lange – carrière tot nu toe. Het Elvismaskertje, de voortanden en de (plus 15) bril van de voorzitter van de Vereniging van Lelijke Mensen, mijn allereerste lichtcomputer uit de jaren 80 (= een blok stopcontacten met snoeren), de mislukte afdruk voor de kop van mijn tweelingbroerpop, een nooit gebruikte verrekijker … noem maar op, alle rekwisieten (die geen mens zich herinnert) lagen er in. Uniek en (enkel voor mij) onvergetelijk! Maar jammer, dat heb je dus allemaal gemist.

About the Author

-