Tof!

Posted By Mark van de Veerdonk On dinsdag, december 30th, 2014 With 0 Comments
Foto Catherine van de Veerdonk

Foto Catherine van de Veerdonk

De eerste try out in Gorinchem duurde twee maal anderhalf uur. Amnesty International is gebeld, voedselpakketten zijn afgegooid en de emotionele schadeclaims van mijn publiek buitelden over elkaar heen. Het is inmiddels allemaal goed gekomen. TOF is een programma waarvoor ik me niet hoef te schamen. wat heet, ik ben zelfs keitrots op wat Bart, mijn technicus, en ik op de planken gooien. En oh ja, natuurlijk ook Bernard Versteeve onze vaste decorbouwer. Deze keer heeft hij zichzelf (en ons) overtroffen. Ja, we mogen wel stellen dat het een beetje uit de hand is gelopen. En daar moeten we het mee doen (tot eind januari 2016. Kom maar kijken als je durft.