Published On: di, dec 30th, 2014

En nou hou ik er gewoon mee op!

Ja echt, ik stop er gewoon mee. Hier kom ik namelijk nooit meer overheen. Wat een feest!? Een schoolbus met 49 Slabroekers, een volle zaal met (oud)medewerkers, familie en fans (allebei), twee en een half uur oude fragmenten, filmpjes van juichende collega’s, en dat allemaal afgesloten door een spetterend optreden van The Memphis Souls Stew. De avond kon toen allang niet meer kapot. Op het journaal van Omroep Brabant (https://www.youtube.com/watch?v=QlMBQ-FqrqM) en in het Brabants Dagblad las ik later de heerlijk beledigende teksten van mijn buurtgenoot-Slabroekers, maar dat mocht ook wel na mijn eigen Ontdek je Plekje-bijdrage. En oh ja, nog heel erg bedankt voor het zwetsbenkske. Nou vooruit, ik ga nog even door maar bij mijn 5000ste stop ik definitief (denk ik). IMG_1259

About the Author