Published On: do, jan 18th, 2024

Mijn afscheidstournee is begonnen!

De laatste voorstellingen uit mijn theatrale leven lopen. En tegen iedereen die na de show naar mij toekomt en met een groot verongelijkt gezicht zegt: “Maar Mark, geintje toch, je gaat gewoon door!” kan ik nu al zeggen “This is the end, my friend!” Het is mooi geweest, echt. Maar wanhoop niet, er zijn voor vrijwel alle optredens nog kaarten te krijgen. Uiteraard speul ik nog heel Brabant plat, maar voor de liefhebbers buiten mijn thuisland valt er her en der ook nog wat te beleven. De ondertitels hoeven niet eens aan. Hierboven bij de speellijst zie je waar ik nog allemaal sta. En ja, soms moet je er een half uurtje voor rijden, nou en?

Of onze Iveco decorwagen ze allemaal gaat meemaken, betwijfel ik. Dat beestje kraakt en sputtert nog harder dan ik. Mag ook wel. Volgens mij zijn we van hetzelfde jaar. (foto is van Martien van Dommelen)

About the Author