Published On: wo, feb 22nd, 2023

Wie loopt hier naast zijn schoenen? Ikke?

Voordat er iemand anders over begint en heel iets anders beweert, zeg ik het zelf maar: Ik speel momenteel mijn allerbeste programma ooit. Zo dat is er uit.

Toevallig is het ook mijn  allerlaatste. Kijk, dat klopt in ieder geval. Het heet niet voor niets Podiumbeest Ontsnapt. Ja, hou nou op zeg, het is mooi geweest na bijna 40 jaar op de planken. ik ben nou bijna 51  en nog net jong genoeg om iets anders te gaan doen. Ik dacht zelf aan herenkapper in Boekel. Maar astronaut is ook een optie. Mocht je een ander idee hebben, laat het me weten, want niets ligt nog vast. Eerst maar ’s deze tournee afronden. Ik ben nog niet eens op de helft. Tijd zat.

De foto is weer van Hans van Doorn, volgens mij uit Liempde.

 

About the Author