Published On: di, nov 10th, 2015

Transfer van de eeuw

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het is te vergelijken met de overgang van Depay naar Manchester, of nog beter die van Sesamstraat naar een plekje achter de decoder. Na 8 jaar en 520 columns voor Het Udens Weekblad, Stadskrant Veghel, Weekblad Regio Oss en De Maasdriehoek is de koek op. De Winter weg, ik ook. In Slabroek hebben we namelijk ook schoorstenen (sinterklaas!) en die van ons moet ook roken.

Voor mijn (verstandelijk minvermogende) fans is het wellicht fijn om te weten dat ik nu niet achter mijn geraniums luizen ga zitten tellen. Ik ga tweewekelijks een bijdrage leveren aan enkele Mooikranten, te weten die van MooiRooi, MooiVeghel, MooiOirschot, MooiSchijndel en natuurlijk MooiUden. Mijn stuk heet De Vraag van de Week en daarin beantwoord ik de meest nijpende vraag uit de lokale actualiteit. Ik schat dat ik in 2023 alle problemen in onze regio heb opgelost. Niet eerder.

About the Author