Published On: za, aug 29th, 2020

Eindelijk weer uit de luie tuinstoel geklommen!

Dat werd tijd. Zes maanden terug speelde ik mijn laatste theatervoorstelling. Dat was in Waalwijk waar toen de eerste bakker in quarantaine zat, je weet nog wel, achter het raam met zijn vrouw. Ik hoop voor haar dat zij inmiddels ook weer buiten mag spelen.

Net als ik. En ik begin nog wel in Markant! Dat is bij mij om de hoek in Uden. Geen idee hoeveel mensen mogen komen kijken, – rond de 150 of zoiets – maar komende vrijdag 4 september is al uitverkocht maar voor zaterdag 5 september zijn nog zat kaartjes te krijgen. Om te reserveren, klik dan hierop:  https://www.markantuden.nl/agenda/1405/Geen_Viking/Mark_van_de_Veerdonk/

Ik speel dus het programma “Geen Viking”. Wat dan wel, vraag mijn vriendin nou. Haha, ja, die kan ook zo het podium op … als ze zou durven. Let op: Het is zonder pauze dus ik dender in één lange haal door. Heb ik nog nooit gedaan. Mick Jagger was bereid enkele zuurstofflessen te verhuren. We gaan het meemaken.

About the Author

-