Published On: ma, mrt 11th, 2019

Geen Viking is nog niet overal uitverkocht.

Zou ik het kunstje dan toch eindelijk onder de knie hebben? Nu al, na 35 jaar? Kan haast niet. Evenwel, na de try-outs van mijn nieuwe voorstelling Geen Viking zou ik het haast gaan denken. Wat een gebulder. Of zou het aanwezige publiek nu pas de grappen van de show van een andere cabaretier snappen, dat er zo enorm wordt gelachen? Kan ook. Ik heb het ze na afloop niet gevraagd.

Doet er ook niet toe. Kom zelf maar ’s checken of het wat is geworden. Klik hierboven op Speellijst en bestel wat kaarten. Als dat lukt is het nog niet uitverkocht. In het seizoen 2019/2020 sta ik op een kleine 70 podia. Driekwart daarvan in Brabant maar ik mag ook regelmatig het hek door naar buiten, als ik me goed blijf gedragen. En sorry, over het overweldigende decor mag ik hier niks zeggen. Ja, jammer dat ik er zo vaak voorsta, dat wel. Tot ziens.

Oei, bijna vergeten: de prachtige actiefoto hierboven is uiteraard van de onvolprezen Jaap Reedijk.

About the Author