Published On: do, apr 22nd, 2021

“Hé, hoelang duurt het nou nog, van de Veerdonk? Kun je het nog wel?”

 

Het is niet leuk meer, ik weet het. De zinssnede “nee, maar als Corona voorbij is, dan … ” klinkt steeds meer als “nee, maar als ik de berging heb opgeruimd, dan …!” Denk jij dat ik dit voorjaar nog ergens optreed? Ga weg! Het huidige theaterseizoen is de lastigste escaperoom die ik tot nu toe heb gehad, en ik heb het gevoel dat ik er nog steeds niet helemaal uit ben. Ondertussen verveel ik me te pletter. Ik weet nou bijvoorbeeld hoeveel koffiepads ik aan beiden kanten in mijn wangen moet stoppen zodat de gezichtsherkenning van mijn iPhone niet meer werkt. Jongens, ik heb inmiddels onze deurbel als ringtone, want daar reageer ik ook al niet meer op. Ja, het levert wel een boel onzinnige stof op voor mijn cabaretprogramma … “OOIT”. Evenwel, hou ik die keutel nog maar even in. Mocht er zicht zijn op een optreden, dan laat ik het hier meteen weten. Tot slot nog een vraag ter lering en de jolijt, komt-ie: Wat is het verschil tussen een pizza en een cabaretier in Coronatijd? Van een pizza kan een heel gezin eten … Sterkte allemaal.

About the Author