Published On: vr, apr 22nd, 2016

Hoera, we zijn de haven uit!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nee nee, mijn eerste try-out duurde gelukkig geen 4 uur zoals twee jaar terug, Amnesty mocht dus thuisblijven, er werden geen voedselpakketten afgegooid, maar het was alles bij mekaar toch weer ruim twee uur, ook niet mis. Altijd fijn, dan kan ik veel kappen en schrappen. Maar ja, wat moet er nog uit … ? Het decor heeft het in ieder geval gehouden, en ik ook. Want laten we eerlijk wezen: decorbouwer Bernard Versteeve is wederom de grote ster van de show. Kom maar kijken als je durft. Hierboven in de speellijst staan alle theaters waar ik de komende maanden met KaasKleum te zien ben. De laatste is in de Schouwburg van Tilburg op 27 mei. Althans dat zegt de speellijst. De kans is groot dat ik in juni Openluchttheater De Kersouwe in Heeswijk aandoe. Mooi, want mijn geboorteplaats Heeswijk komt nogal ’s terug in KaasKleum. Mocht je ook die missen, geen nood, daarna gaat het uiteraard in het volgende seizoen verder. Licht het anker! Trossen los!

About the Author