Published On: wo, jun 16th, 2021

Hoera, in juli gaat het dan toch echt gebeuren!

Ik kan het zelf nog niet geloven, maar het blijkt echt waar. Ik heb er de websites van de betreffende theaters nog eens op nageslagen, contracten tegen het licht gehouden en voor de zekerheid mijn impresario GVproductions nog eens gebeld van “zeg, klopt dit wel?” maar jawel, het blijkt dus echt waar: IN JULI GA IK WEER OPTREDEN! Het derde deel van mijn “Geen Viking”tournee┬á gaat op 9 juli van start in de Lievekamp in Oss, de dag erna mag ik in Luijksgestel buiten gaan spelen in openluchttheater De Hunnebergen, en aan het einde van die maand sta ik drie keer aan het water achter de Veghelse Blauwe Kei. En nondeju, wat heb ik er zin in. Kan me niet schelen of ik het nog kan na anderhalf jaar …. Kaarten zijn, als het goed is, te bestellen via de speellijst hierboven. Anders moet je maar even googelen naar de theaters zelf. Komt dat zien! En lukt dat niet, kijk dan eens of je in het najaar kunt komen kijken. Dan doe ik ook nog een kleine 20 theaters aan. Uiteraard vooral in Brabant! Houdoe!

About the Author