Published On: zo, feb 6th, 2022

In mei valt de Viking weer Brabant binnen!

Dat klinkt lekker, hè? Geen virus maar Viking. Ik kijk er persoonlijk erg naar uit. Na ruim twee jaar navelpeuteren en neusstaren mag ik weer aan de bak. Wel een vreemd idee. Van 1987 tot 2019 had ik iedere twee jaar een nieuwe show, die ik dan ruim 130 keer speelde, maar toen trok er een of andere vleermuis aan de noodrem. Met mijn laatste show Geen Viking heb ik met horten en stoten amper 100 theateravonden kapotgeslagen. Soms maar voor een kwart gevulde zaal. Maar nou ga ik er in het voorjaar van 2022 een mooi slot aan kan breien! Komen ze:  Op woensdag 11 mei begin ik in Valkenswaard, de dag erop 12 mei in Boxmeer, donderdag 19 mei speel ik in Veldhoven, en op zaterdag 4 juni in Openluchttheater de Speultuin in Oploo. Daarna wacht een grootse finale in juni bij mij thuis: van 16 t/m 26 juni speel ik de laatste voorstellingen van Geen Viking! Op de homepagina kun je bovenin de kaartjes bestellen! Of anders op de site van Naatpiek. (oh ja, de foto is weer van de onvolprezen Jaap Reedijk)

About the Author