Published On: di, sep 8th, 2020

Kataklop kataklop, weer lekker de wei in!

Dat was lang geleden. Mijn “Geen Viking” tournee was een half jaar geleden abrupt gestopt. Maar de twee optredens begin september in Markant Uden voelden meteen vertrouwd, alsof ik gisteren nog had opgetreden. Nu weer even opladen voor oktober. Ik begin dan met een extra voorstelling in Doetinchem op 1 oktober, hiervoor zijn nog kaarten te krijgen, geloof ik. De 8e zit namelijk al wel vol daar. Ja hoera, dat is het voordeel van Covid: je speelt met die nieuwe regels wel erg vaak voor een uitverkocht huis. In de Ruchte in Someren staan we op 2 en 3 oktober. Daar zijn nog kaarten voor te reserveren. Net zoals voor de Voorveghter in Hardenberg 9 oktober. Of het in Mill op de 10e oktober al vol zit, dat denk ik wel, maar je kunt het proberen. Als je durft.

(De foto hierboven is uiteraard weer gemaakt door de onvolprezen Jaap Reedijk)

About the Author

-