Published On: vr, apr 8th, 2022

Na 38 jaar speel ik dan eindelijk thuis!

BESTEL HIER KAARTEN VOOR CABARET IN DE WEI BIJ MARK THUIS!

Eindelijk gaat het gebeuren: Ik speel mijn voorstelling thuis, op Slabroek. Na bijna 40 jaar kan mijn publiek zelf checken of al die maffe verhalen over mijn buurtschap wel echt kloppen. Geen Viking” gaat o.a. over de inval van de Vikingen in het jaar 1022 op het Oost-Brabantse buurtschapje Slabroek. En dat is historisch! Mijn ex-buurvrouw Annie zegt dat ze toen op miraculeuze wijze is ontsnapt! De show komt dus weer thuis. Mooier kan niet!  Koe uit de wei en tribune erin, klaar. Oh ja, én een bar, want dat heb ik de buurt moeten beloven. Lokatie: in de wei tegenover Karlingerweg 3 in Uden.

De buitenvoorstellingen zijn allemaal in juni 2022: donderdag 16, vrijdag 17, zaterdag 18 , zondag 19, donderdag 23, vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26. Beiden zondagvoorstellingen (19 en 26) beginnen ’s middags om 14.30 uur en de andere allemaal om 20.00 uur ’s avonds. Het optreden duurt ruim tweemaal 50 minuten, plus pauze en uitgebreide nazit. Parkeren is simpel: op Hoogslabroekseweg 3, voorheen Blauwrijk/Kunstuitleen. Plek zat! Fietsen in de wei van mij. Tot juni!

En voor je de vraag kunt stellen, zal ik hem maar meteen beantwoorden: JA, IK HEB ER MIJN HELE CORONACOMPENSATIEREGELING AAN GESPENDEERD, ALLES!

Zonder Jesper van Lijssel van Naatpiek en de bestuurderen van de gemeente Maashorst was dit niet gelukt. Ik ben zelf al twee maanden bezig met de organisatie, en dat is toch iets meer werk dan ik dacht! Ik weet inmiddels alles over de kuipstoelkwaliteit van een tribune,  de literinhoud van een aggregaat en de rioolaansluiting van een wc-wagen. Komt altijd nog eens van pas als ik straks gepensioneerd ben. Het enige waar ik echt tegenop keek tijdens de voorbereiding was het moment waarop ik Saar, mijn koe, moest vertellen dat ze in juni twee weken de wei uit moet. BOEHOEHOE!

 

About the Author