Published On: ma, feb 29th, 2016

Van de Veerdonk komt eindelijk uit de kast

mark_van_de_veerdonk_foto_jaap_reedijk-6188Het is mooi geweest. Ook letterlijk. Na een kleine 130 voorstellingen van TOF door het hele land ging eind januari 2016 de kast definitief dicht. Ongeveer 70 duizend mensen zagen TOF, waarvan driekwart Brabants volk. Ik ben er geen enkele keer afgedonderd, hoewel ik in Bemmel wel erg veel geluk had. Daar bleek de solex nog maar met één klein laspuntje vast te zitten. Ik had me een doodsmak kunnen maken … Dankzij hulp uit de Efteling kon ik daags erop in Moergestel weer met een veilig gevoel het MMCS-ziekenhuis uitknallen.

De voorstelling is eind januari in de Veghelse Blauwe Kei opgenomen en wordt op nieuwjaarsdag 2017 uitgezonden op Omroep Brabant. Tenminste dat is nu zo’n beetje het plan.

 

About the Author