Published On: wo, mrt 11th, 2020

Niets gecanceld maar veel verschoven naar gezondere tijden.

Bemondkapte cliniclown, striptekenaar, geen idee wat ik later zal worden als deze crisis voorbij is. Vooralsnog zit ik in de thuiszorg, of beter gezegd, zorg ik dat ik altijd thuis ben, net als vele van jullie,  neem ik aan, stevig in de Corona-WW! Klinkt als een Duitse auto. Mijn voorstellingen vallen bij bosjes uit, namelijk alle 21 sinds begin maart. Jammer. Dit seizoen speel ik helaas niet meer. De meeste optredens worden naar het volgende seizoen doorgeschoven, sommige zelfs naar het seizoen daarna want ik speel Geen Viking ook nog in het najaar van 2021. In mijn speellijst hierboven staat wel van alles nog gepland voor mei en juni, maar dat gaat dus allemaal niet door. Mijn speellijst voor het volgend seizoen is waarschijnlijk pas ergens in juli definitief. Mocht je je vervelen de komende maanden, op YouTube komen mijn laatste 5 voorstellingen online. Sterkte ermee. En oh ja, houdoe (gezond)

About the Author