Published On: wo, okt 14th, 2020

Wat was het weer even leuk in september.

Nee, zo druk was het niet afgelopen september, maar er zat volk bij mij in de zaal. Kijk, mij hoor je niet klagen! En tja, half oktober was het feest weer voorbij. Ik begin daarom met een advies. Let niet op de speellijst hierboven. Die klopt niet. Mijn speeldata veranderen momenteel sneller dan Martien Meiland van pompeuze zwaaisjaal. Tot 1 januari speel ik in ieder geval niet meer. Een afgedwongen sabbatical van 3 maanden dus. Maar in 2021 ga ik weer lekker aan de slag met Geen Viking. Of moet ik die naam veranderen in Geen Publiek? Er staan tal van voorstellingen op de rol maar het lijkt me handiger om de data en locaties pas tegen december hier op mijn site te zetten. Ja hallo, ik blijf bezig!? Vooralsnog ga ik lekker boekjes lezen en met de hond wandelen. Prepensioen?

About the Author